Asiakastarina

Kattohuoltoa Marcs Gårdin tilalle Purmossa, Suomi

Marina ja Marc Bock ovat tyytyväisiä. Tänä vuonna tulee tarkalleen 20 vuotta täyteen siitä, kun pariskunta muutti Luxemburgista sukutilalle Pohjanmaan Purmoon, jotta voisivat ryhtyä luomutuottajiksi. Heitä on pitänyt kiireisenä sekä kaikenlaiset toimet kiinteistöjen huollon suhteen, sekä monet pitkät päivät heidän mehiläistarhassaan jossa on 240 mehiläispesää. Täällä heidän kolme lastaan on kasvanut aikuiseksi ja täällä he edelleen työskentelevät yhdessä perheenä.

Marina och Marc Bock sekä saksanpaimenkoira Althea idyllisen 1720-luvulta olevan päärakennuksen edessä.

Kolme peltikattoa hoivan tarpeessa

Kartanon pihapiirissä on monta uniikkia rakennusta. Katseenvangitsijana on ylivertaisesti päärakennus vuodelta 1720, jonka pariskunta pelasti Kielisiltä ja jota he ovat hoitaneet hellästi jo usean vuoden ajan. Sen lisäksi pihapiirissä on torppa, jonka pariskunta pelasti ja siirsi toiselta kartanolta Purmosta. Viimeiseksi löytyy kesämökki vuodelta 1850, joka oli Marinan äidinäidin ja jossa Marina vietti lapsuuden kesiään. 25 vuotta sitten Marc ja Marina pesivät ja maalasivat Marinan vaarin kesämökin katon, mutta tällä kertaa he päättivät kääntyä ammattilaisten puoleen ajanpuutteen vuoksi.

– Saimme esitteen postilaatikkoomme ja päätimme ottaa yhteyttä Ammattipoikiin. He työskentelivät nopealla tahdilla ja ovat hyvin palveluhenkinen yritys. Työturvallisuus oli kunnossa ja arvostamme sitä, että he työskentelivät henkilönostimen kanssa niin ettei kattomme vahingoittunut millään tavalla, kertovat Marina ja Marc.

Vanhalla talolla on vaatimuksensa. Tässä Evert Pesämaa maalaa kesämökin katon reunuksia.

Kun maalaat peltikaton voit valita värin. Bockin perhe valitsi ruskean sävyn torpan kattoon, sillä se sopii hyvin heidän maalaismiljööseensä.

Ammattipoikien maalaajille on tärkeää suojata ikkunat ja pitää huolta sekä ikkunoista, asiakkaan tontista että omasta työturvallisuudesta. Tässä Evert maalaa päärakennuksen peltikattoa.

Mitä mieltä Bockin perhe on lopputuloksesta?

Kattoprojektit ovat erittäin säästä riippuvaisia, mutta pääasiassa katonpesu- ja maalausprojektiin menee omakotitaloissa noin kolme päivää Ammattipoikien mukaan. Jos on liian lämmintä kuivaa värimaali liian nopeaan, ja sen pintaan tulee halkeamia. Jos taas sataa ei maali kuivu ollenkaan. Työskentelytavan tarvitsee siis olla joustava, ja välillä työpäivät venyvät pitkiksi Ammattipoikien työmiehille, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen.

– Heillä on selvästi silmää tälle työlle. Heillä on näkemystä kokonaisuudesta, eivätkähe halua että mikään vahingoittuu. He ottavat vastuuta ja suojasivat ikkunat ennen kuin aloittivat maalauksen.Tiedän kokemuksesta että sadesäällä ei voi maalata, ja he lopettivat maalaamisen hyvissä ajoin ennen kuin alkoi sataa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Ammattipoikia lämpimästi, sanoa Marina lopuksi hymy huulillaan.

Huom! Tehtävän suorittamisen aikana yritys käytti nimeä Ammattipojat. Vuonna 2022 muutimme yhtiön nimen AMP Services Ab Oy:ksi ja tuotemerkin AMP:ksi