Vaativiin tehtäviin

Suomen paras kalusto tuulivoimateollisuuden tarpeisiin

KUNNOSSAPITO

Tuulivoimateollisuuden palvelut

Ratkaisemme lian-, lumen- ja jäänpoistoon liittyvät haasteet, ja käytössämme on Suomen monipuolisin tuulivoimateollisuuden tarpeisiin mukautettu, omavarainen kalusto.

KUNNOSSAPITO

Rakennusala ja raskas teollisuus

Painepesu- ja höyrytyspalvelut lian, lumen ja jään poistoon rakennustyömailta ja teollisuuslaitoksista.

KUNNOSSAPITO

Kattopalvelut

AMP hoitaa hankalat kattojen kunnossapitotyöt puolestasi! Monipuoliset kattojen kunnossapitopalvelut isännöitsijöille ja yksityishenkilöille.

Yritys

AMP Service Ab Oy on luotettava kunnossapitoalan yritys, joka tarjoaa vaativia huolto- ja kunnossapitopalveluja tuulivoimateollisuudelle, raskaalle teollisuudelle, rakennusalalle sekä yksityishenkilöille. Suoritamme kaikenlaisia kunnossapitotöitä kattojen huollosta teollisuuden höyrytys- ja painepesupalveluihin. Vuonna 2003 perustetulla AMP:llä on tällä hetkellä seitsemän työntekijää, mukaan lukien kolme yrityksessä kokopäiväisesti työskentelevää osakasta. Yrityksen liikevaihto on noin 1 miljoona euroa vuodessa. AMP:n kotipaikka sijaitsee Luodossa, ja yrityksen toiminta-alue on koko Suomi. Yritys on toiminut aiemmin nimellä Ammattipojat.

Asiakkaamme

PÄIVYSTYS

Palvelemme 24/7

Yhteistyö AMP:n kanssa tuo turvaa: olemme tukenasi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ota yhteyttä meihin tuulipuistojen ja rakennustyömaiden tai kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Ratkaistaan yhdessä vaativatkin kunnossapidon haasteet!